//
Equip

Membres actius / Componentes activos:

Amalia Speratti_ Nascuda al Paraguai, s’ha format com a dissenyadora gràfica a la Universitat de York, a Toronto (Canadà). Va arribar a Barcelona per cursar un màster en Disseny expositiu a l’Elisava Escola Superior de Disseny. Col·labora amb el grup fent tasques de disseny i comunicació.

Nacida en Paraguay, se ha formado cómo diseñadora gráfica en la Universidad de York en Toronto, en Canadá. Llegó a Barcelona para cursar un máster en diseño expositivo en la Elisava Escola Superior de Disseny. Colabora en el grupo en labores de diseño y comunicación.

Andrés Martínez de la Riva Díaz_ Nascut a Santiago de Compostel·la (Galícia), va començar els estudis a l’ETSA d’A Coruña de 2001 a 2005, any en què es va traslladar a Barcelona on va finalitzar la carrera d’Arquitectura a l’ETSA de Sant Cugat del Vallès. Ha treballat a diversos estudis de Barcelona i és voluntari d’ASF des de 2009.

Nacido en Santiago de Compostela, Galicia, inició sus estudios en la ETSA de A Coruña de 2001 a 2005, año en el que se trasladó a Barcelona, donde finalizó la carrera de Arquitecto en la ETSA del Vallès en Sant Cugat. Ha trabajado en diversos estudios en Barcelona y es voluntario de ASF desde 2009.

Carlos López Tapia_ Va néixer a la ciutat costera de Piura, al nord del Perú. Arquitecte per la Universidad de Nacional de Piura en el 2004. Va treballar al seu país en la formulació de projectes socials a la Universidad Pedro Ruíz Gallo de Chiclayo. Va arribar a Barcelona per fer un màster en Arquitectura i Sostenibilitat a la UPC. Ha treballat a diversos despatxos d’arquitectura. És voluntari d’ASF des de 2008.

Nació en la ciudad costera de Piura, al norte de Perú. Arquitecto por la Universidad Nacional de Piura en el 2004. Trabajó en su país en la formulación de proyectos sociales en la Universidad Pedro Ruiz Gallo de Chiclayo. Llegó a Barcelona para hacer un máster en Arquitectura y Sostenibilidad por la UPC de Barcelona. Ha trabajado en diversos despachos de arquitectura. Es voluntario de ASF desde 2008.

Javier Fraga Cadórniga_ Va néixer a Santiago de Compostel·la, però va créixer a la ciutat de Lugo (Galícia). Va estudiar Arquitectura a l’ETSA d’A Coruña. Ha treballat en diversos plans urbanístics a Galícia i ha fet intercanvis universitaris amb universitats de França, l’Índia i l’Uruguai. Té estudis de Cooperació per al Desenvolupament, de la Universidad Politécnica de Madrid i de Poblacions Urbanes i Polítiques Socials per la UOC. Col·labora amb ASF des de 2007.

Nació en Santiago de Compostela, pero creció en la ciudad de Lugo, Galicia. Estudió Arquitectura en la ETSA de A Coruña. Ha trabajado en diversos planes urbanísticos en Galicia y ha hecho intercambios universitarios con Universidades de Francia, India y Uruguay. Tiene estudios de Cooperación para el Desarrollo, en la Universidad Politécnica de Madrid y de Poblaciones urbanas y políticas sociales por la UOC. Colabora con ASF desde el 2007.

Jorge Romero Francisco_ Va néixer a Barcelona, però viu a Esplugues de Llobregat. Va estudiar Arquitectura a l’ETSA del Vallès. Va fer un màster en Energia, Arquitectura i Medi Ambient a l’ETSA de Barcelona l’any 2008 i el va finalitzar amb una tesina sobre emissions de CO2 associades a la mobilitat obligada. Ha treballat a diversos despatxos d’Arquitectura a Barcelona. És voluntari d’ASF des de 2009.

Nació en Barcelona, pero vive en Esplugues de Llobregat. Estudió Arquitectura en la ETSA del Vallès. Realizó un máster en Energía, Arquitectura y medio ambiente en la ETSA de Barcelona en el año 2008, finalizándolo con la tesina sobre las emisiones de CO2 asociadas a la movilidad obligada. Ha trabajado en diversos despachos de arquitectura en Barcelona. Es voluntario de ASF desde 2009.

Giovanni Roncador_Va néixer a Trento, al nord d’Itàlia. Va realitzar estudis d’Arquitectura a la Universitá de Venezia, on va especialitzar-se en Arquitectura del Paisatge. Ha treballat a diversos despatxos i com col·laborador a la Universitat de Venècia. Inscrit al màster Universitari de recerca d’Urbanisme (UPC). És voluntari d’ASF des de 2010.

Nacido en Trento, al norte de Italia. Realizó sus estudios de Arquitectura en la Universitá de Venezia, donde se especializó en Arquitectura del Paisaje. Ha trabajdo en diversos despachos y como colaborador en la Universitá de Venezia. Está inscrito en el Máster Universitario de investigación de Urbanismo de la UPC. Es voluntario de ASF desde 2010.

Patricia García_ Nascuda també a Santiago de Compostel·la (Galícia). Allà es va titular en Educació Social. Va venir a Barcelona el 2005 a completar els seus estudis i va acabar Antropologia a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2008. Treballa com a educadora en un centre obert.

Nacida también en Santiago de Compostela. Allí realizó Educación social. Vino a Barcelona en 2005 a completar sus estudios y acabó Antropología en la Universitat Autónoma de Barcelona en el año 2008.  Trabaja como educadora en un centre obert.

Lucia Zandigiacomi_ Nascuda a la ciutat de Treviso, al nord d’Itàlia. Va realitzar estudis d’Arquitectura a la Universitá de Venezia, on va especialitzar-se en Arquitectura per a la Ciutat. Ha treballat a diversos despatxos i empreses relacionades amb l’arquitectura. És voluntària d’ASF des de principis de 2009.

Nacida en la ciudad de Treviso al norte de Italia. Realizó estudios de Arquitectura en la Universitá de Venezia, donde se especializó en Arquitectura para la Ciudad. Ha trabajado en diversos despachos y empresas relacionadas con la arquitectura. Es voluntaria de ASF desde principios de 2009.

Martín Sánchez Brizuela_ Va néixer a Buenos Aires (Argentina) on va començar a estudiar Arquitectura a la FADU. L’any 2001 va aconseguir una beca de trasllat a la Universitat Internacional de Catalunya i d’aquesta manera va arribar a Barcelona. Des de 2003 té el seu propi despatx de projectes de rehabilitació i de reformes. És voluntari d’ASF des de 2003.

Nació en Buenos Aires, dónde empezó a estudiar arquitectura en la FADU. En el año 2001 consiguió una beca de traslado a la Universitat Internacional de Catalunya, llegando así a Barcelona. Desde 2003 posee su propio despacho de proyectos de rehabilitación y reformas. Es voluntario de ASF desde 2003

Montse Pedret Granero_ Nascuda a Valls (Alt Camp). Va venir a Barcelona a cursar estudis d’Educació Social i Antropologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha participat en diferents projectes etnogràfics, dels quals cal destacar el que va dur a terme a Putaendo (Xile). Ha treballat a diferents empreses de dinamització i actualment coordina el programa de voluntariat i d’educació a un centre obert.

Nacida en Valls, provincia de Tarragona. Vino a Barcelona a cursar estudios de Educación social y Antropología, en la Universitat Autónoma de Barcelona. Ha participado en diferentes proyectos etnográficos destacando el desarrollado en Putaendo, Chile. Ha trabajado en varias empresas de dinamización y actualmente coordina el programa de voluntariado y de educación en un centre obert.

Susana Gimber Soro_ Nascuda a Barcelona. Va realitzar estudis superiors de Disseny d´Interiors a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Deia, esdudis superiors de Disseny de Moda a l’Escola Superior de Disseny i d’Art Llotja, i estudis  Tècnics en delineació al Institut de Formació Professional l’Escola del Treball. Ha treballat a diversos despatxos d’arquitectura. Voluntària de Raons Públiques des de finals de 2009.

Nacida en Barcelona. Ha realizado estudios superiores de Diseño de Interiores en la Escola d’Art i Superior de Disseny Deia, estudios superiores de Diseño de Moda en la Escola Superior  de Disseny i d’Art Llotja, y estudios Técnicos en delineación  en el Instituto de Formación Profesional  L’Escola del Treball. Ha trabajado en diversos despachos de arquitectura. Voluntaria de Raons desde finales de 2009.

Alice Lancien_ Nascuda a França, es va formar com arquitecta a l’École Nationale Supérieure d’Arquitecture de Marseille. Va cursar un màster en urbanisme i ordanació territorial a París que va finalitzar el 2010. Ha treballat per a l’Agència d’Ecologia urbana de Barcelona i a més a més  pertany al col·lectiu d’arquitectes francès “L’Atelier sans tabeau”.

Nacida en Francia, se formó como arquitecta en la École Nationale Supérieure d’Arquitecture de Marseille. Ha cursado un máster en urbanismo y ordenación territorial en París que finalizó en 2010. Ha trabajado para la Agencia de Ecología Urbana de Barcelona y además pertenece al colectivo de arquitectos francés L’Atelier sans tabeau.

Eva Rodríguez_ Nascuda a Sant Carles de la Ràpita (Montsià), es va traslladar Barcelona fa deu anys, on es va llicenciar en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB) i va realitzar el Màster d’ “Intervenció i Gestió Ambiental: Persona i Societat” l’any 2008 (UB, UAB). Va col·laborar en diferents projectes relacionats amb la psicologia ambiental a Barcelona.

Nacida en Sant Carles de la Ràpita (Tarragona), se traslado a Barcelona hace diez años, donde se licenció en Psicología en la Universidad de Barcelona (UB) y realizó el Máster de Intervenció i Gestió Ambiental: Persona i Societat en 2008 (UB, UAB). Ha colaborado en distintos proyectos relacionados con la psicología ambiental en Barcelona

Gaëlle Suñer Rabaud_ Nascuda a França, va estudiar sociología a la UB i va marxar a finals del 2006 a Paris per realitzar unes practiques i realitzar un Màster d’urbanisme a La Sorbonne-Paris I. Quan va tornar al Barcelona al 2008, va començar a treballar com a tècnica de participació per a diversos projectes, així com en plans d’inclusió social. 

Nacida en Francia, estudió sociología en la Universidad de Barcelona y se fue a París en 2006 para realizar unas prácticas y posteriormente un Máster en urbanismo en La Sorbonne. Cuando volvió a Barcelona en el 2008, empezó a trabajar como técnica de participación para diversos proyectos, así como en planes de inclusión social.

Anuncios

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Únete a otros 47 seguidores

visitas

  • 24,527 hits
Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: