//
esteu llegint
General

ACTIVITAT DE LA MERCÈ 2012

Aquesta és la 3ª edició  que Raons Públiques dur a terme una activitat durant la mostra d’associacions de Barcelona. És així, com en les darreres edicions s’han presentat tot un seguit d’activitats en les quals es vol donar a conèixer quina és la tasca del grup de Raons Públiques al mateix temps que es convida a participar en una activitat que inviti a reflexionar sobre la construcció de l’espai públic per part de la comunitat.

La mostra és un espai on poder fer difusió de la tasca que fan una gran quantitat d’associacions de Barcelona implicades en diferents temes socials, és així com Raons Públiques també vol formar part d’aquest objectiu. Al mateix temps la mostra consisteix un espai de trobada de moltes persones que durant els dies que es dur a terme visiten l’espai, al mateix temps pel fet de dur-se a terme en un lloc centralitzat de Barcelona també es compte amb un públic que està de pas per la zona.

Tenint present el que es comenta anteriorment, Raons Públiques defensa les seves activitats dins de la mostra d’associacions com un espai on poder fer reflexionar a la comunitat que anirà visitant aquest punt de trobada.

En les darreres edicions s’ha comptat amb: una activitat de reflexió de la transformació de la rambla de Barcelona, un intercanvi de postals entre les associacions participants opinant sobre la ciutat del futur. A l’activitat d’aquest nou any ( 16ª mostra d’associacions) es vol presentar una activitat de transformació, una activitat lúdica (seguint la metodologia de les anteriors edicions) en la qual els participants hauran d’anar construint amb diferents materials reciclats el que opinen que és una ciutat. És així que les opinions aniran transformant el propi espai, i sent el final un producte resultat de les diferents sinèrgies entre la comunitat.

El que volem aconseguir aquesta tarda es  un dibuix d’una ciutat inventada per la comunitat, fomentar una participació d’opinions diversa i constructiva, realitzar una activitat lúdica en la qual els integrants de Raons Públiques puguin obtenir una reflexió de la construcció de la ciutat i principalment passar-la bé.

Els esperem a tothom dissabte a les 12:00h-13:00h i a les 17:00h-19:00h

Links de l´activitat

http://www.17mostrabcn.net/pdf/17mostrabcn.programa.pdf

http://merce.bcn.cat/ca/node/400230936

Comentarios

Aún no hay comentarios.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Únete a otros 45 suscriptores

visitas

  • 26.115 hits
A %d blogueros les gusta esto: